Kerää ainutlaatuiset STAR WARS -shakkinappulat mittakaavassa 1:24.
Yhdessä shakkinappulat muodostavat kaksi täydellistä shakkipeliä, jotka perustuvat vanhojen ja uusien episodien hahmoihin.
Mustat ja valkeat nappulat edustavat kaikkien episodien ajan kestävää
hyvän ja pahan, valon ja pimeän välistä taistelua.
• yksityiskohtaisesti mittakaavassa 1:24
• massiivisia, metallista valettuja
• käsin maalattuja
 
Darth Vader kuuluu ilman muuta STAR WARS -SAAGAN keskeisimpiin hahmoihin. Keisari Palpatinen oikeana kätenä toimiva Vader on nerokas ja armoton Sithin lordi, joka levittää pelkoa ympäri galaksia. Lopussa Darth Vaderin hahmosta kehkeytyy traaginen sankari.
Ilmestyy: 18.09.2012
Työskennellessään setänsä kosteusfarmilla Tatooinella, nuori Luke Skywalker haaveili seikkailijan elämästä. Hän ei aavistanut, että juuri hänen tehtäväksi oli määrätty galaksin rauhan palauttaminen.

Ilmestyy: 02.10.2012
Koko galaksissa ei varmastikaan ollut ketään, jota olisi kunnioitettu mutta myös pelätty yhtä paljon kuin Boba Fettiä. Hän oli kaikkein vaarallisin ja tehokkain palkkionmetsästäjä, jolta kukaan ei päässyt pakoon.

Ilmestyy: 16.10.2012
Monet pitivät keisari Palpatinea brutaalina diktaattorina ja kenties koko galaksin kammottavimpana henkilöhahmona. Toiset pitivät häntä taitavana poliitikkona, joka asetti pisteen vuosia kestäneelle korruptiolle vanhassa Tasavallassa.

Ilmestyy: 30.10.2012
Pelokas protokolladroidi oli yhdessä uskollisen ystävänsä R2-D2:n kanssa vastentahtoisesti mukana eräissä galaktisen historian tärkeimmistä tapahtumista.

Ilmestyy: 13.11.2012
Imperiumin joukkoihin kuului myös erikoisyksiköitä, jotka oli koulutettu erityisiin tehtäviin. Hiekkasotilaat olivat vastuussa taistelu- ja pelastustehtävistä aavikolla, ja he käyttivät kehittyneitä varusteita selvitäkseen äärimmäisistä olosuhteista.

Ilmestyy: 27.11.2012
Yoda oli yli 800 vuoden ajan yksi Galaktisen Tasavallan mahtavimmista jedeistä. Kloonisotien syttyessä hän johti jedikenraalina ensimmäisiä kloonisotilaita Geonosisin taistelussa.

Ilmestyy: 11.12.2012
Han Solon elämä muuttui dramaattisesti hänen tavattuaan Obi-Wan Kenobin ja Luke Skywalkerin. Nuoresta corellialaisesta salakuljettajasta kehkeytyi yksi kapinallisten suurimmista liittolaisista.

Ilmestyy: 28.12.2012
Punaisten univormujen vuoksi keisarillinen kaarti tunnetaan myös nimellä punainen kaarti. Ylikansleri Palpatine perusti kaartin henkilökohtaiseksi henkivartijakaartikseen.

Ilmestyy: 08.01.2013
Chewie oli paitsi Han Solon paras ystävä myös erinomainen lentäjä ja mekaanikko. Hän taisteli Kapinaliiton puolella ja oli yksi galaksin suurimmista sankareista.

Ilmestyy: 22.01.2013
Leia kasvoi vanhan Tasavallan hengessä, jossa kunnian ja oikeudenmukaisuuden kaltaiset arvot olivat vielä kunniassaan. Rohkeutensa ja johtamistaitonsa ansiosta hänestä tuli yksi Kapinaliiton avainhenkilöistä.

Ilmestyy: 05.02.2013
Tiedustelusotilaat kuuluvat Imperiumin eliittijoukkoihin ja huolehtivat sekä partiointi- että tiedustelutehtävistä. 74-Z-kiiturit takaavat äärimmäisen liikkuvuuden.

Ilmestyy: 19.02.2013
Opettajansa Qui-Gon Jinnin johdolla Obi-Wan Kenobista kehittyi äärimmäisen lahjakas padawan. Myöhemmin Obi-Wanista tuli yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista jedimestareista, joka taisteli kloonisodissa Anakin Skywalkerin rinnalla.

Ilmestyy: 05.03.2013
Iskusotilaat ovat Imperiumin sotajoukkojen eliittisotilaita. Kestäviin valkoisiin plastoidiseospanssareihin pukeutuvat ja varauksettomasti Imperiumia palvelevat iskusotilaat levittävät pelkoa ympäri galaksia.

Ilmestyy: 19.03.2013
Kapinalliset rekrytoivat sotilaita yhteiskunnan kaikista kerroksista. Aluksi he muodostivat vain pieniä ja heikosti järjestäytyneitä vastarintaryhmiä, mutta Uuden galaktisen tasavallan perustamisen jälkeen kapinallisten sotilaista kehittyi koko galaksin laajuinen jalkaväkijoukko.

Ilmestyy: 02.04.2013
Erityiskoulutuksen saaneet tykkimiehet palvelevat Imperiumin suurimmilla aluksilla ja vastaavat asejärjestelmien valvonnasta sekä käytöstä. Lisäksi he huolehtivat, etteivät järjestelmät ylikuumene eikä niihin synny vikoja.

Ilmestyy: 16.04.2013
Juonittelijasta ja ammattiuhkapelurista kunnioitetuksi liikemieheksi ja pilvikaupungin käskynhaltijaksi. Lando Calrissian kulki elämässään monia eri polkuja. Lopulta hän päätyi kapinallisten puolelle.

Ilmestyy: 30.04.2013
Kapinaliiton vapaaehtoiset tekevät kaikkensa kapinallisten tukemiseksi ja ovat valmiita uhraamaan jopa henkensä kumppaniensa puolesta. He tekevät aina parhaansa, myös Hothin kaltaisilla elämälle vihamielisillä planeetoilla.

Ilmestyy: 14.05.2013
Wilhuff Tarkin on yksi Palpatinen läheisimmistä uskotuista ja Imperiumin ensimmäinen suurmoffi. Hän on äärimmäisen kylmäverinen ja tekee kaikkensa kasvattaakseen Imperiumin valtaa. Toimiessaan kuolemantähden komentajana Tarkin antaa määräyksen tuhota Alderaan.

Ilmestyy: 28.05.2013
Kapinallisten pilotit kävivät lyhyemmän koulutuksen kuin Galaktisen Imperiumin TIE-pilotit, ja lisäksi suurimman osan ajasta he harjoittelivat vain lentosimulaattorissa. Siitä huolimatta Kapinaliitto saavutti pilottien avulla merkittävät voitot sekä Yavinin että Endorin taisteluissa.

Ilmestyy: 11.06.2013
Liskomaisten trandoshanien sotaisassa kulttuurissa muiden lajien metsästämisellä on pitkät perinteet. Hyvänä palkkionmetsästäjänä tunnettu Bossk on trandoshanilaisen kulttuurin täydellinen ilmentymä.

Ilmestyy: 25.06.2013
Raymus Antilles polveutuu vaikutusvaltaisesta alderaanilaisesta suvusta. Hän saa komennettavakseen Organan perheen korvetin Tantive IV:n, jonka tehtävänä on etsiä Obi-Wan Kenobi.

Ilmestyy: 09.07.2013
Lumisotilaat ovat Imperiumin iskujoukkojen arktisiin olosuhteisiin erikoistuneita eliittisotilaita. Heidän varusteensa on suunniteltu siten, että ne tarjoavat parhaan mahdollisen suojan kylmyydeltä.

Ilmestyy: 23.07.2013
Sullustalaiset osallistuvat Kapinaliiton puolella Galaktiseen sisällissotaan ja lähettävät kapinallisten avuksi lukuisia lentäjiä. Lando Calrissianin perämiehestä Nien Nunbista kehittyy kansallissankari.

Ilmestyy: 06.08.2013
Kenraali Maximilian Veers johti Imperiumin maajoukkoja Hothin taistelussa, jossa Imperiumi hyökkäsi kapinallisten tukikohtaan, ja tuhosi sen. Taistelun myötä kunnianhimoisesta upseerista tuli kunnioitettu sotasankari.

Ilmestyy: 20.08.2013
All Terrain Armoured Transport (AT-AT) -talsijan panssarilasisuojattu ohjaamo on suunniteltu kahdelle pilotille ja yhdelle komentajalle. Talsijan komentokeskus sijaitsee sen nivelletyssä päässä.

Ilmestyy: 03.09.2013
Mon calamarilainen amiraali Ackbar johti Endorin taistelussa kapinallisten laivaston voittoon. Hän nousi Uuden tasavallan puolustusvoimien ylikomentajaksi ja todisti sotilaalliset taitonsa kerta toisensa jälkeen.

Ilmestyy: 17.09.2013
Twin Ion Engine -tähtihävittäjä, lyhyesti TIE-hävittäjä, on yksi tunnetuimmista Imperiumin vallan symboleista. Hävittäjien pilottien on läpikäytävä erikoiskoulutus.

Ilmestyy: 01.10.2013
Vapaaehtoisten kapinallisten iskujoukot tekevät peiteoperaatioita. Endorin metsäkuuhun laskeutuneen kersantti Brooks Carlsonin johtaman joukkion tehtävänä on sammuttaa toisen Kuolemantähden suojakilpigeneraattori.

Ilmestyy: 15.10.2013
Raskaasti aseistetun nelijalkaisen AT-AT-talsijan panssarilasilla suojatussa ohjaamossa istuu kaksi pilottia. Heidän lisäkseen ohjaamossa on tarvittaessa tilaa myös komentajalle.

Ilmestyy: 29.10.2013
Kuolemantähden sotilaat ovat Imperiumin laivaston tykkimiehiä, jotka toimivat useissa tehtävissä avaruusaluksilla. Heidän päällimmäinen työnsä on alusten turvallisuuden takaaminen.

Ilmestyy: 12.11.2013